Blogger Backgrounds
welcome to my blog
nur faraheyda anuar

Friday, 15 July 2011

.: aku bukanlah segalanya untuk kau :.

Aku buat salah.
Aku tak buat salah.
Apa lagi yang kau nak?
Aku buat bodoh kau marah.
Aku melawan kau marah.
Aku terangkan kau marah.
Aku ni tempat untuk kau marah je ke?

Aku ni pon ada hati jugak.
Tahu ke kau berapa banyak masalah aku duduk kat sini?
Kau pernah tanya ke?
Kau pernah nak ambil tahu ke?
Aku try nak jadi everything untuk kau.
Tapi kau pernah ke jadi everything untuk aku?

Aku support semua yang kau buat.
Tapi kau pernah support ape yang aku buat ke?

Tolong la faham aku pon ada hati.
Bukan kau sorang je ada hati yang nak aku jaga.
Aku pon nak benda yang sama jugak.

Kau pernah tnya?
Kau pernah peduli?
Kau pernah kisah?

Jawapan dia suma tak.

No comments:

Post a Comment