Blogger Backgrounds
welcome to my blog
nur faraheyda anuar

Saturday, 27 November 2010

.: tak ada kerja :.

salam...
disebabkan aku tak ada kerja dan boring tahap maksimun...aku pun mangarutlah  kejapkan...siyes aku sekarang tak tahu nak buat apa kat rumah...asyik online je pun boring jugak ni...nak baca buku ??? buku apa,buku conan ke...hehehe...sejak bila pulak aku minat buku conan ni...

jadinya aku tangkaplah gambar yang tak berapa nak cantik ni....tapi comel la jugak....hahaha..syok sendiri la pulak kan.....untuk hiburkan hati aku yang kesayuan ni...apa benda tah nak di sayukan aku pun tak tahu...wakaka...aku ni kalau dah  mula terlebih ada idea yang di curah dalam entri ni memang sebegini akan mencarut apa aku suka...ok...ni semua gambar aku masa pagi tadi....entah kenapa bangun pagi tadi pukul 3.30 a.m...untuk hilangkan rasa takut aku terus bukak lampu dan tangkap gambar...tapi seronok jugak...hahaha


tedy bear ni tak ada name pun...tapi yang pasti...tedy bear ini akan sentiasa ada di sudut katil aku dan waktu tidur aku akan peluknya dengan penuh makna.....cewah !!! macam ada makna yang tersirat je kan...hahaha


erm....korang sendiri nampakkan aku peluk tedy bear ni dengan penuh makna.....hahaha


aku harap orang yang memberi tedy bear ini tidak berubah hati dan sentiasa sayang pada aku seperti aku sayang dan menghargai pemberiannya...walaupun tedy bear tak salah kita untuk menghargainya kerana disitu juga kita boleh rasakan sesuatu yang boleh membahagiakan kita..

erm...pesal aku rasa entri aku ni macam jiwang je...tak kisah la kan...asal kan aku dapat mencarut apa aku nak...hahaha

No comments:

Post a Comment