Blogger Backgrounds
welcome to my blog
nur faraheyda anuar

Saturday, 27 November 2010

.: lawak kampus :.


first time aku baca komik ni memang lawak gila la aku katakan...sampai sekarang aku follow komik lawak kampus ni...sekarang pulak...aku punya boy friend dah ketagih dengan komik ni...asal keluar dengan aku je mesti dia ajak aku pergi kedai popular then beli komik ni untuk aku dan dia...



aku paling minat part ni...memang lawak la aku katakan...kalau boleh semua nak uploud kat blog kan...macam kita jugak kan...kalau boleh ada je story yang hot ke tak aku pun tak tahu mesti nak entri je...hahaha...

1 comment: